spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Αρχική arrow Ανάπτυξη Πληρ/κών Συστημάτων arrow Υπηρεσίες Ανάλυσης και Ανάπτυξης Πληροφοριακών Συστημάτων
Υπηρεσίες Ανάλυσης και Ανάπτυξης Πληροφοριακών Συστημάτων Εκτύπωση E-mail

H Prudential ΕΠΕ δραστηριοποιείται, τόσο στο χώρο της παροχής Αναλογιστικών υπηρεσιών, όσο και στο χώρο της παροχής Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής υψηλής ποιότητας, στους πυλώνες της Κοινωνικής και Ιδιωτικής Ασφάλισης, πάνω από είκοσι (20) έτη. Από την ίδρυσή της, το 1984, έως σήμερα, η εταιρία επιδεικνύει σημαντική συμμετοχή σε πολυάριθμα έργα.

Η Εταιρία χρησιμοποιεί προϊόντα από επώνυμους τεχνολογικούς προμηθευτές στον χώρο της πληροφορικής, με σκοπό να αξιοποιήσει αποδεδειγμένες και σύγχρονες τεχνολογίες, ώστε να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της στις κάθετες αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται.

Η Prudential, συμβάλλει σημαντικά στην εξέλιξη και ανάπτυξη των επιχειρησιακών διαδικασιών των πελατών της, με την παροχή Συμβουλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών Μεταφοράς Τεχνογνωσίας και Υποστήριξης στον ανασχεδιασμό λειτουργιών και με ολοκληρωμένες λύσεις Πληροφορικής.
Από το 1984 , λειτουργεί στην Prudential, άκρως εξειδικευμένο τμήμα ανάπτυξης λογισμικού. Το τμήμα αυτό, στελεχώνεται από έμπειρους αναλυτές και προγραμματιστές στον χώρο της Ιδιωτικής και Κοινωνικής Ασφάλισης.
Κατά την μακροχρόνια πορεία λειτουργίας του, το ανωτέρω τμήμα πληροφορικής εκτός από την υποστήριξη των αναλογιστικών μελετών μέσω προσαρμοσμένων ανά περίπτωση εφαρμογών, έχει αναπτύξει κατάλληλα προσαρμοσμένα ολοκληρωμένα πληροφορικά συστήματα στον τομέα της Ιδιωτικής Ασφάλισης, αφού προηγουμένως υλοποίησε την Ανάλυση υφιστάμενων διαδικασιών, και τον ανασχεδιασμό αυτών με την ανάπτυξη επιχειρησιακών μοντέλων που αντιστοιχούσαν στον βαθμό ωρίμανσης του εκάστοτε νέου Πελάτη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, η σταδιακή ανάληψη έργων για νέους πελάτες, σε περίοδο που διαρκεί από την σύσταση της Prudential (1984) μέχρι σήμερα, έδωσε την δυνατότητα στα ιδρυτικά στελέχη της Εταιρείας να αξιολογούν τα συστήματα υφιστάμενων πελατών και να τα βελτιώνουν σε κάθε νέο πελάτη και έτσι να αποκτήσουν διαχρονικά τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου για τα δεδομένα της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς. Η τεχνογνωσία αυτή, έχει εμπλουτισθεί σημαντικά λόγω των στενών σχέσεων που διατηρεί η Prudential με Ασφαλιστικές και Αντασφαλιστικές Εταιρείες της Ευρώπης.

Οι παροχές των εξειδικευμένων υπηρεσιών και ολοκληρωμένων Πληροφοριακών Συστημάτων, μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνουν :

  • Ταμεία Κοινωνικής Ασφάλισης και ειδικότερα συντάξεις και Παροχές Υγείας και Πρόνοιας.

  • Επαγγελματικά Ταμεία Ασφάλισης (Σύνταξης και Υγείας)

  • Ασφαλιστικές επιχειρήσεις Κλάδων Ζωής & Υγείας

  • Ατομικών προγραμμάτων

  • Ομαδικών προγραμμάτων

  • Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις Γενικών Κλάδων Επιχειρήσεις διαμεσολαβούντων (π.χ. ασφαλιστικά πρακτορεία)

  • Επιχειρήσεις διαμεσολαβούντων (π.χ. ασφαλιστικά πρακτορεία)


Επισημαίνεται ότι, στις περισσότερες από τους παραπάνω Φορείς, η Prudential έχει παραχωρήσει την χρήση των πληροφοριακών συστημάτων που έχει αναπτύξει και έχει αναλάβει επιπρόσθετα (μέσω κατάλληλων συμβάσεων που είναι σε ισχύ εδώ και πολλά έτη), την υποστήριξη των χειριστών μέσω έμπειρης ομάδας τεχνικών πληροφορικής (Ηelp Desk) που διαθέτει για τον σκοπό αυτό.

 

 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB